Wat, waar, wie

Wat
We willen een centraal voed14359643_10210566602590348_114868893_oselstation organiseren waar verschillende actoren hun producten kunnen verkopen/aanbieden. De bedoeling is dat het voedselstation een multifunctionele plek wordt waar verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Lesgeven, kennis uitwisselen, een specifieke productie promoten en de cultuur van de lokale landbouwer aan de man brengen zouden hier bijvoorbeeld gestationeerd kunnen worden.

Waar

De juiste locatie is nog niet gekend, hiervoor volgen nog enkele gesprekken met een paar actoren. Onder andere met Ali van de buurtwinkel.

Een voorlopig voorstel voor locatie van het project is gelegen rondom de winkel. Van hieruit kan hij zelf het distributiesysteem wat leiden als hij bereid is om mee te stappen in het project.

Wie

Het gehele project zal zich openstellen voor alle lokale actoren die zich willen aansluiten tot het verschaffen van kennis of lokale goederen. Van de grote bioboer tot de kleine groene vingers uit de volktuintjes.