Het paddenstoelenproject

Dinsdag 13 september 2016:

Vandaag komen we samen in de tuin om te starten met de onderzoeksfase. In ‘De andere markt’ ontmoeten we Pablo, hij heeft ons wat meer uitleg gegeven over zijn project rond het kweken van paddestoelen in koffiedras. Zijn team helpt gedurende enkele maanden (oktober tot januari) een bestaande werkgroep op gang met het uitdenken van nieuwe productiemanieren. Men heeft hiervoor een plekje toegewezen gekregen in C-mine maar hij liet ons verstaan dat hij graag had dat het project, dat na januari ook nog verder loopt, een plekje kregen binnen de tuin van Betty.

Verder zijn we vandaag gaan brainstormen over manieren om ons project te communiceren naar de buurt en de vrijwilligers. Vrijdag vind er een samenkomst plaats waar alle vrijwilligers op aanwezig zullen zijn en we willen dan graag hun mening horen over hoe zij de toekomst van de tuin zien. Dit gaan we o.a. doen door middel van een analyse die we gemaakt hebben van de plek, maar ook gaan we een maquette gebruiken die ze dan zelf kunnen aanpassen naargelang hun visie.