‘Campagne voeren en bouwen’

TEAM ZOL_DAG 7

Onze dag begon al heel vroeg op de site van het recyclagebedrijf Gielen. Hier hebben we zoveel mogelijk hout verzameld en naar het bos getransporteerd. Omdat we best wel met veel studenten zijn, hadden we besloten om ons op te splitsen. Zo ging een deel van de groep zich bezig houden met ‘campagne voeren’. Zij hebben flyers gemaakt en deze uitgedeeld aan de buurtbewoners. Zij kunnen morgen langskomen voor een warme tas soep en zo kunnen wij ons verhaal vertellen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen aan te spreken en naar ons kruispunt te lokken zodat ook zij het bos mee in gang kunnen stappen. De rest van de groep ging verder met het bouwen van ons project. Zij hebben vooral nog palen op maat gezaagd en de houten planken hier tegen bevestigd. We zijn goed opgeschoten en hebben ook al het nodige materiaal kunnen verzamelen. Ondertussen is er toch al een wand af en nu dat we weten hoe dat het moet, zijn we ervan overtuigd dat het morgen wat sneller zal gaan.

IMG_2177   21908000_10212205394422659_486450975_o (1)   1

IMG_2188   dag 5 foto 4