Pitch

TEAM KOLENSPOOR _ DAG 5

De dag ging van start in ‘The Arch’, na een gezamenlijk bespreking in de voormiddag heeft de groep zich opgesplitst in 2. Zo ging de ene groep naar de nieuwe markt in Genk voor de pitch. De andere groep ging naar locatie. Tijdens de pitch zelf hebben we veel positieve feedback gekregen van de ambtenaren en begeleiders. Het idee was om een interventie te doen tussen het spoor en de wijk ‘Nieuw Texas’. Op grote schaal kon dit dan herhaald worden tussen andere verschillende interessante plaatsen en het Kolenspoor. Dit met het oog op de toekomstige fietsestrade die over het Kolenspoor zal open. Verder was het zeer interessant om de stand van zaken te zien bij de andere groepen. Vervolgens is de materiaal verantwoordelijke meegegaan naar het materiaal depot van Genk om te bekijken welke materialen we kunnen gebruiken.

Schermafbeelding 2017-09-20 om 22.37.45

9

Na de middag spreken we terug af aan ‘The Arch’ om de constructieve uitwerking van het ontwerp te bespreken. Dit is zeer belangrijk omdat we na het weekend de materialen nodig gaan hebben voor de verdere opbouw. Ook wordt er een planning opgemaakt voor de volgende week. Als laatste werd er een flyer uitgedeeld in de wijk ‘Nieuw Texas’ om de buurt uit te nodigen voor de opening van ons ‘Live Project’.

4