Bouwen!

TEAM TUIN VAN BETTY_DAG 8

Op woensdag ging de helft van de groep op de locatie verder aan de slag. De andere helft van de groep ging opnieuw naar the Arch voor een lezing van Constructlab bij te wonen. We kregen een korte introductie over wat Constructlab doet en wat the Arch inhoudt. We kregen zelfs te horen dat the Arch speciaal voor ons een week langer blijft staan om onze live projects te ondersteunen. Ondertussen werd er op de bouwplaats verder gegraven aan de fundering. Onze basis ligt nu definitief vast.

dag 8

Het houten skelet met zijn vloeren werd geplaatst en de rest van de dag werd gespendeerd aan het testen van zo veel mogelijk verschillende torens. Er werden verschillende stapelmanieren getest om de volgende dag de beste opties definitief toe te passen.

dag 92

dag82

Door Stephanie van den Bergh