‘Texas Bar’ is open!

TEAM KOLENSPOOR _ DAG 10

De laatste dag van het Live Project is aangebroken! Iedereen was al heel vroeg op de site om de deadline van 15u00 te halen. We vlogen er snel in met het maken van de laatste prefabelementen die dienst doen als gevelbekleding. Ook de vloer van het terras, dat grenst aan de speeltuin, werd gelegd. Vervolgens moest er nog een volledige trap gemaakt worden. Dit was niet simpel! Om 14 uur slagen we er dan toch in om deze taak af te ronden. Met deze taak werd onze constructie uiteindelijk afgerond en hadden we nog ruim de tijd om kebab te bestellen en inkopen te doen voor de opening. We kochten verschillende kruidenplanten om te plaatsen in de ‘Texas Bar’ met de bedoeling dat men hiermee thee e.d. kan maken. Ook timmerden we nog wat zitmeubels in mekaar om de mensen omstreeks 17u00 te ontvangen voor de receptie.

 

IMG_4365    IMG_4372    IMG_4378

Deze was zeker geslaagd dankzij de positieve commentaren van de buurtbewoners en verschillende leerkrachten en leden van het gemeentebestuur van de stad Genk.

IMG_4385    IMG_4381    IMG_4387

De volgende dag zijn we echter teruggekeerd om het achtergelaten materiaal op te laden. We zagen dat één van de buurtbewoners zich al ontfermd had over de plantjes in de ‘Texas Bar’ door ze water te geven. Dit deed ons enorm plezier en misschien is dit wel de start van iets heel moois in de wijk Nieuw Texas en omstreken !?

IMG_1340    IMG_4391