BEVANGEN IN ZIJN GRENZEN

In ons huidig onderzoek zijn we verder gegaan door de begrenzingen van Runkst te benaderen. De hoofdopzet van ons onderzoek is het zichtbaar maken van een groene verbinding en om de stad te verbinden met Runkst.

Afgelopen week ontwikkelden we een scenario waarbij we de open ruimte aan de grenzen van Runkst vervangen door een groenstructuur. Deze zou een fietsverbinding kunnen worden of een park. Een andere invalshoek zijn de groene parken en de ingesloten tuinen die verspreid liggen in Runkst. Door deze te verbinden zou de doorlaatbaarheid van Runkst enorm verbeteren. Deze kunnen ook aansluiten op deze groene gordel zodat verbindingen op verschillende schalen ontstaan.

Volgende week zoeken we verder naar mogelijke scenario’s om Runkst buiten zijn grenzen te doen treden.

Runkstmap