DAG 8: CHANGE OF PLANS

THOR EN STALENSTRAAT

Om 9 uur vanmorgen stond iedereen terug aan onze interventie in de Stalenstraat. We waren niet tevreden met onze constructie. Deze was te te log en niet stabiel genoeg. We besloten om deze terug af te breken en een nieuw ontwerp uit te werken. We waren het er allemaal over eens dat dit ontwerp krachtiger was en beter overeenkwam met ons oorspronkelijk concept. We verdeelden ons in groepen waarbij een aantal studenten nieuwe paletten gingen halen en anderen al verder werkten aan de verschillende onderdelen van het ontwerp.

We hebben doorheen de dag weinig tegenslagen gehad en diegene die we wel ondervonden hebben we makkelijk en vlug kunnen oplossen. Het teamwerk zit goed in elkaar in deze groep waarbij iedereen zijn taak kent en deze ook goed uitvoert.

Op het einde van de dag was het frame van onze constructie klaar en waren we begonnen aan verschillende detailleringen en afwerkingen.

ZOL

Nog twee dagen te gaan tot het slot event en alles begint stilaan vorm te krijgen. Na een traject van uittesten en ideeën omgooien, zijn vandaag knopen doorgehakt. We zijn de dag meteen op de site gestart waar een deel van de groep werkt aan de installatie in de parkeergarage terwijl het andere deel dit doet in de patio achter de hoofdingang van het ziekenhuis.

In beide locaties werken we met warmtedoeken. Hiermee bakenen we volumes af. In de garage zullen we met licht en rook werken. In de patio zullen we de doeken gebruiken als afbakening van de ruimte waar men tussendoor moet bewegen om hier te komen. We zochten hier de noodzakelijke materialen bij elkaar zodat we morgen kunnen beginnen met bouwen.

Morgen zal er hard verder gewerkt worden aan de interventies. De laatste stappen zullen gezet worden en de ontwerpen worden stilaan werkelijkheid.