FESTIVAL VAN DE GROTE BAAN

DAG 2

Voor het festival van de grote baan sluit Houthalen-Helchteren zondag (22 september) de Noord-Zuidverbinding gedeeltelijk af. Daarenboven zijn er NZL-fietsroutes en een Noord-Zuidcafé voorzien.

In samenwerking met NZL denken we na over interventies langs deze fietsroutes. De interventies zullen de route aantrekkelijker maken, fietsers aanzetten tot een korte pauze en verdere verkenning van de omgeving aanmoedigen.

Na een korte briefing verdeelden we onze groep en gingen we aan de slag. Het ene deel van de groep begon met brainstormen over de ontwerpen terwijl het andere deel ervoor zorgde dat de constructies van Z33 gedemonteerd werden. Ten slotte werd er ook voor een inventarisatie van de tot nu toe beschikbare materialen gezorgd.

Na het demonteren van de constructies konden we starten met het visualiseren van onze ideeën. Dit deden we door te experimenteren met de beschikbare materialen en door verschillende mogelijkheden en opstellingen te onderzoeken.