0h appy day! ?

Dag 8 – 23.09.2019

We hadden nog een aantal afspraken met bedrijven in verband met ophaling van materiaal, hier zijn we dan ook mee gestart. Hierna ontmoetten we elkaar terug in het NAC waar we brainstormden over onze app, met het ontwikkelen van ons logo tot gevolg. We discussieerden over de werking van de app en hoe we dit zouden visualiseren.

We ontwierpen een soort wegenkaart waarin we de deelnemende bedrijven inventariseerden, wat moet dienen als een uithangbord voor onze app. Het gebruik van de app kan toegelicht worden in drie stappen: Find, Contact en Pick-up. De rest van de dag werkten we aan de visualisatie hiervan.

0ndertussen werd er ook door twee teamleden al aan een aantal meubels gebouwd voor ons slot-event. Deze zullen als voorbeeld dienen voor wat buurtbewoners kunnen verwezenlijken met materialen uit de app.

Een gevulde dag dus!