PITCH!

Dag 5 – 20.09.2019

Onze dag ging van start met een pitch-moment waarop we ons proces en resultaten nog eens voorlegden. Twee van onze groepsleden gingen pitchen terwijl de rest nog wat materialen ging sprokkelen bij bedrijven.

Tijdens de pitch kregen we bevestiging dat we in de goede richting zaten; materialenbib visueel maken en focussen op onze app waren de doelstellingen.

Later in de middag hebben we Annick Meyers, de parkmanager, geïnterviewd. We vroeger haar naar eventuele toekomstplannen en problemen van het Europark, waarna we haar kort onze eigen visie toelichtten. We ontvingen lovende feedback en vol enthousiasme boodt ze aan om zelf een steentje bij te dragen door bedrijven te contacteren.

Tot slot begonnen we aan het bouwen van de materialenmuur die ons eerdere idee van een materialenbib visualiseert. Deze muur zal een stoppunt zijn op de fietsroute van zondag. De muur is een samenstelling van palletten, banden, spoelen, fluorescerend doek en schroeven. Met andere woorden; alles wat we op het industrieterrein aangeboden kregen.