Wat REST er ons?

Dag 9 – 24.09.2019

Bij aanvang van de dag verzamelden we in het NAC voor een kort overleg. Nog wat finetunen aan het logo en het in beeld brengen van de app waren onze eerste taken. Er werden ontwerpschetsen gemaakt voor elementen die nog gebouwd moeten worden. We namen een kijkje naar welke presentatiemiddelen er ter beschikking zouden staan donderdag te Greenville.

Twee groepsleden gingen bouwen aan de herkenningspunten voor bedrijven die deelnemen aan onze app. De rest werkt verder aan de wegenkaart en de visualisatiebeelden. De werking van de app begint stilaan vorm te krijgen; splashscreen, zoekerslijst, contactpagina, pick up, …

In de namiddag was het herkenningsbord gerealiseerd, de andere meubels bij de muur geplaatst en de app afgewerkt. Nu wachten voor het begeleidingsmoment met Peter en Frank om 5u. Morgen gaan we van start om 8 uur met een workshop/ ontbijtmoment samen met de bedrijven van het Europark.