Eindmeet in zicht ?

Dag 10 – 25.09.2019

Gisteren sloten we de dag af met een klein pitch moment met Frank: “Het project zit absoluut in de goede richting en we hebben enorme stappen verzet.” Nu nadenken over hoe we gaan presenteren donderdag en toch wat verder knutselen aan ons logo om het wat speelser te maken.

Vandaag begonnen we onze dag met de workshop ‘duurzame bedrijvigheid’ waar we ontvangen werden met een koffie en een chocoladebroodje. Om 8 uur de dag starten was wel even wennen. Hierna werd er gewerkt aan een animatie om een werkende indruk van de app te geven.

De laatste finishing touches worden vandaag gedaan eveneens als knopen doorhakken voor hoe, waar en met wat we gaan presenteren. Om 16u worden we verwacht op locatie voor een reeks foto’s met fotograaf.

Morgen printen, repeteren en presenteren !