Mooie evolutie

De vooruitgang bij team landschap mag gezien worden. Onze plek transformeert stilaan van een ruimte zonder identiteit naar een open rustplek die het landschap inkadert.

De tribune naar het landschap als meubel en als trapelement krijgt zo stilaan zijn vorm. De stevigheid van het frame: check; de traptreden zelf: check! Morgen, donderdag, zal enkel de houten afwerking nog gemaakt moeten worden. Het frame werd gemaakt in dikke houten elementen; de afwerking zelf wordt in osb-platen vervaardigd. De treden zijn zo gedetailleerd dat ze met een stalen frame in een open hoek afgewerkt worden.

Ook het speelbos krijgt meer vorm. Vandaag werd er een speelelement geplaatst dat suggestief de identiteit van het bos weergeeft. Donderdag en vrijdag komen er kinderen van de lokale basisschool langs. Zo kunnen we aan de hand van hun enthousiasme en activiteit observeren hoe ze het bosje gebruiken.

Tot slot begonnen we met het overschilderen van de oude stationsletters op de gevel. Met een zelfgemaakte stelling en bescherming tegen regen/wind gingen we aan de slag. Dit klusje was snel en secuur geklaard! Door deze ingreep wordt het gebouw vanaf het fietspad extra in de kijker gezet.

We kijken alvast uit naar het resultaat en het pannenkoekenmoment op vrijdag. Blijf ons volgen voor de gekste avonturen!