Fun in the SUNNERSTA

Dag 8 – 25/9

Aan het begin van de dag hadden we een extra teamlid; een loodgieter kwam het bezoekerslokaal bekijken om de gaten voor de toekomstige waterleiding te boren.

        

Na 30cm gewapende betonplaat te trotseren, waren de gaten geboord. Tegelijkertijd werd het terras verder aangelegd. Met een kruiwagen brachten we de stenen van buiten, via de gang, naar de binnentuin. We merkten snel dat we niet voldoende zand hadden om de grond te egaliseren dus zijn we terug naar de Hubo gereden, waar we verrast werden met gratis ijsjes.

        

We wouden een rustigere sfeer creëren in de ruimte door de donkerblauwe muur een lichtere kleur te geven. Bij de technische dienst stonden gelukkig nog veel halve potten verf. Twee lagen beige verf verder, merkten we al een groot verschil.

         

Omdat er de vraag was om de bezoekersruimte meer functioneel te maken, ging er een duo van onze groep naar de IKEA om een kitchenette te kopen. Hierdoor kan het bezoek ook samen eten met familieleden.

         

Ondanks dat we maar met 5 waren vandaag, hebben we een grote impact gehad op de bezoekersruimte.