D-Day!

Dag 11 – 26.09.2019

De voorlaatste dag van onze twee weken Liveproject. In de ochtend affiches plotten en alles printen om tegen twee uur te beginnen met alles op te hangen en te repeteren.

Veel schikken en opnieuw proberen later komen we tot een goede compositie op de twee verkregen panelen, we kunnen aan de avond beginnen. We vinden nog ergen een houten kist die we op zijn kant zetten tussen de panelen om onze kaarten op te presenteren en vertrekken rond vijf uur naar onze locatie waar de muur staat voor nog een beetje uitleg en we zouden ook gefilmd worden.

Uiteindelijk heeft de fotograaf afgebeld maar gelukkig hebben we wel ons verhaal nog kunnen doen aan Annick, de parkmanager van Europark, en aan een aantal docenten.

Om zeven uur start de tentoonstelling te Greenville en ons project krijgt heel wat interesse zowel van medestudenten als van docenten en de gemeente zelf. We doen uitbundig ons verhaal in de hoop iedereen mee te krijgen voor ons project en merken tegen het eind van de avond dat al onze kaarten bijna op zijn. Genoeg belangstelling en een geslaagde presentatie avond.

Met trots ronden we dit project af , morgen nog een laatste dag opruimen en dan zit het erop.