De laatste meters zijn in zicht

Dag 9 – 26/9

We begonnen de dag met een korte samenvatting van wat nog moest gebeuren. We kwamen nog enkele honderden bakstenen te kort om het terras te kunnen vervolledigen. Enkele tripjes naar de technische dienst waren dus nog nodig om dit hoofdstuk te kunnen afronden. Gelukkig mochten we de campus binnenrijden en konden we de bakstenen in de koffer vervoeren ipv met een transpalet over de campus te sleuren.

Nadat de laatste meters baksteen gelegd waren, konden we ook beginnen met het voegen van het terras. Hierdoor liggen de stenen ook wat vaster.

 

We hadden ook besloten dat het beige niet levendig genoeg was voor de bezoekersruimte en kozen daarom voor een zachte pastelkleur die pas bij het nieuwe keukentje.

 

Het terras is net op tijd afgeraakt zodat we gezamenlijk naar de presentatie in Houthalen konden gaan. Omdat we wat vroeg waren zijn we de installatie van onze collega’s gaan bezoeken en zijn we samen gaan eten in de Pizzahut. Dit hadden we verdiend na onze productieve maar vermoeiende dag.