Een zoete afsluiter

Dag 10 – 27/9

Omdat het niet mogelijk was om de bestaande stenen te breken en een fundering te gieten, lagen de stenen los op een zandbed. Ze zaten weliswaar in een ‘koffer’ maar sommige stenen waren makkelijk op te tillen. Omdat dit gevaarlijk kan zijn, is er de beslissing genomen om het terras toch op te ruimen. Gelukkig ging dit snel en mochten we de stenen buiten het gebouw stapelen. Met de juiste muziek ging het vlot vooruit.

    

Een laatste groepsfoto en dan weg ermee! Van het terras, dat op drie dagen gelegd is, was na enkele uren niets meer van over.

 

De nieuwe kitchenette in de bezoekersruimte blijft gelukkig wel. De leidingen hiervoor komen ze volgende maandag leggen. We hebben dus toch een positieve impact gehad met ons live project.

Ondanks dat dit een zeer simpel element is, geeft het de bezoekersruimte meer potentieel. We konden hem ook meteen testen door een pannenkoekenkraam te openen. Bewoners konden via een raam in de binnentuin een lekkere pannenkoek met suiker komen halen.

  

Dit was een leuke manier om dit live project af te ronden en afscheid te nemen van de bewoners. Ze hebben ons zeker geholpen bij het onderzoek en hebben daarom een pannenkoek verdient.

Het personeel en de bewoners waren ook dankbaar omwille van wat we gedaan hebben. We willen hen via deze weg ook graag bedanken voor hun inzicht en medewerking bij ons project.

 

Vriendelijke groetjes van Team Rekem x