The End …

De laatste dag spenderen we om onze materialen muur op te ruimen, we krijgen een camionette van de gemeente en hun kaart voor het containerpark.

Een halve dag werk en de muur is weer herleidt tot een stapel materialen, zoals in de poster die de basis vormde voor ons idee.

Bedankt Liveproject, het was een hele beleving!

Alexander Verlaak                                                                                                              Dorien Koterba                                                                                                                            Jef Wierinckx                                                                                                                            Tom Schrijvers                                                                                                                         Eline Lievens                                                                                                                          Sarah Légère