SAFETY FIRST

Dag 3 – 23 september 2020

Op woensdagochtend spraken we met z’n allen opnieuw af aan het NAC. We kregen om 10u bezoek van Frank & Elke en bespraken met hen onze voortgang en onze ideeën om de fietsbrug in de verf te zetten. Het is te zeggen… Onze ideeën om de brug te visualiseren, opdat buurtbewoners en passanten al een beeld kunnen vormen van wat er gaat komen.

In de namiddag trokken we met onze groep nog eens naar de site om nog wat meer op verkenning te gaan. Chloé vertelde ons maandag dat een deel van de brug door de verlaten loods, gelegen langs het huidige fietspad, zou lopen en dat daar ook de start van de helling zou liggen. Van bij het begin greep dit onze aandacht en wilden wij graag in, rondom én met de loods werken. Ons plaatsbezoek versterkte deze ambitie, waarna ons idee om de brug te verbeelden concreet vorm kreeg.

 

             

 

 

Om het proces spannend te houden, lichten we hier al een tipje van de sluier op: de komende week en half werken we heel nauw samen met Brouwerij Ter Dolen…