domper op de feestvreugde!

De dag begon met de online pitch, met een toch wat bang hartje voor onze wel wat gewaagde video kwamen we ter plaatse in Rekem samen. Wij stonden als eerste op de planning voor de pitch en we hebben toch enkel zeer enthousiaste reacties gekregen van de begeleiders. Maar nu is het tijd voor een concreet plan!

De rest van de dag hebben we de levenige ideeën van de bewoners vertaald naar de
mogelijke noden die de bewoners willen aangeven met deze ideeën. Zo werd een zwembad vertaald naar rust en genot in de tuin of een plastic palmboom die verwijst naar planten die niet veel onderhoud nodig hebben. Ook de kruidentuin die werd voorgesteld verwijst voor ons naar de interactie tussen de tuin/ de leefruimte en de therapiën.

Na het analyseren van de voorstellen van de bewoners zijn we begonnen met schetsen,
schetslessen met Kaan! Door allemaal in een bepaalde tijd een schets te maken kwamen we erachter dat heel veel van onze ideeën overeen kwamen met elkaar. Maar ook nieuwe inzichten werden verworven. Verder zijn we vandaag nog gestart met wat materiaaltesten uit te voeren.

Helaas kregen we vandaag ook heel slecht nieuws, we kwamen erachter dat de nieuwbouw waar wij de tuin willen van aanpakken nog niet is opgeleverd. Dus al onze grote ideeën vielen als 1 grote blok in het water. Een domper op de feestvreugde!