VLOGS, EEN CALLCENTER & EEN KUISPLOEG

Dag 4 – 24 september 2020

Vandaag was een bijzonder drukke dag! ’s Ochtends kregen we opnieuw bezoek van Frank, Peter & Elke en bespraken we met hen de verdere ontwikkelingen van ons project. Vervolgens splitsten we ons, naar goede gewoonte, opnieuw op in kleinere groepjes.

Onze (semi-)professionele vloggers, Pauline & Rune, gingen verder aan de slag met het pitch-filmpje en trokken erop uit. Tom & Marie, onze fotograaf & cartograaf, sloegen de handen -coronaproof!- in elkaar en creëerden beelden voor de blog én de vlog. Communicatieverantwoordelijke Mirthe pleegde talloze telefoontjes in onze zoektocht naar materialen & toelatingen. Op het einde van de dag twijfelde ze even om haar eigen callcenter op te richten. Laura & Laura trokken hun stoute (veiligheids-)schoenen & handschoenen aan en begonnen met het opkuisen van de loods.

Op het einde van de dag kwamen we opnieuw allemaal samen aan het NAC & sloten we  samen de dag af.