DE STOELENDANS

Vrijdag 25/09/2020 DAG 5

Onze laatste dag van week één begonnen we met een pitch voor de begeleiders en de andere groepen. Hierbij stelden we kort voor wat we tot nu toe ondervonden hebben en wat onze plannen zijn voor komende week. Zo vertelden we dat we met een klein huiselijk element, een stoel, de volledige Koolmijnlaan willen aanpakken. Ook een kleinschalig element kan een impact hebben op de grote schaal. 

In de namiddag stelden we onze ideeën voor de eerste keer voor aan verschillende mensen van de gemeente. Zij gaven ons de nodige nuttige feedback die we met ons mee konden nemen voor week twee. 

Tegelijkertijd gingen er ook een aantal mensen van de groep naar basisschool Sprankel. Er werd gezocht naar een manier om de lokale kinderen te betrekken bij ons project en zo op een speelse wijze de sociale factor te versterken. Via een gesprek met de directeur van de school konden we ook een werkplaats garanderen waar we volgende week onze intrek zullen nemen.

 

Ondertussen werd er ook de hele dag druk geverfd aan de stoelen die we tot nu toe hebben verzameld. Dit om al een kleine voorsprong te nemen naar volgende week toe. Het aantal stoelen zal nog sterk toenemen en we gaan nog veel moeten verven, maar de eerste stoelen zijn klaar om volgende week te testen op locatie. Het weer voor de komende dagen ziet er niet zo goed uit, maar gelukkig zorgt de kleur van onze stoelen voor het zonnige accent binnen ons live project.