3, 2, 1… START!

Dag 6 – 28 september 2020

Vandaag was het het begin van de 2e week van de Live Projects en we waren er helemaal klaar voor. Eindelijk tijd om te beginnen bouwen! Toegegeven, de hevige regenbuien en koude wind waren niet waarop we gehoopt hadden, maar onze loods gaf ons toch enige vorm van beschutting.

We trokken allemaal flink opnieuw onze veiligheidsschoenen, helmen en handschoenen aan en begonnen aan het zware werk. De uitleendienst van de gemeente was zo vriendelijk om ons nadarhekken en podiumelementen te laten gebruiken én ze brachten ze zelfs helemaal naar de loods. Nogmaals super hard bedankt aan het team van de gemeente Houthalen-Helchteren!

Ook mochten we vandaag alle bierbakken van Ter Dolen gaan ophalen, een onmisbaar onderdeel van ons project. We testten enkele mogelijke opstellingen uit en gingen op zoek naar manieren om ze op een stevige én veilige manier aan mekaar vast te maken. In totaal werd er geschoven en gezeuld met bijna 500 bierbakken met (helaas) lege flesjes in.

Het was een koude maandag, maar de inspanningen (én de koffie en thee van Elke) zorgden voor voldoende warmte!