Het project gaat LIVE

Het project gaat LIVE

Dinsdag 29/09/2020 DAG 7

Verven, verven en nog eens verven… Vandaag hebben we het eindpunt bereikt! Maar liefst 210 stoelen hebben we van een geel laagje voorzien. Het werd echter hoog tijd om de buurt kennis te laten maken met onze stoelen. 

Een klein deel van onze eerste afgewerkte stoelen werden meegegeven met een klasje van de basisschool. Zij gaan deze stoelen personaliseren door een antwoord te geven op de vraag hoe zij graag zouden wonen. Er werd ook een bezoek gebracht aan het cultureel centrum, hier werden we met veel enthousiasme onthaald. Verdere plannen werden in gang gezet om de stoel een eigen leven te laten leiden. 

De eerste lading stoelen werden gedropt aan het einde van de Kerklaan. Misschien kwam het door het goede weer, maar er waren al veel nieuwsgierige voorbijgangers.

   

Ondertussen staat ook onze instagram, @waarzitje, online. Samen met de flyers die printklaar zijn, kan ons project gelanceerd worden!