al die klinkers

Na een weekendje bekomen en elk op ons een beetje te schetsen legde we de verschillende ideeën samen. Peter bracht ons een bezoek in de voormiddag en hielp ons op weg naar een concreet ontwerp voor de tuin. De start van een lange dag van ontwerppraatjes en smaakdiscussies waarbij de chocomelk er vlot door ging.


Uiteindelijk kwamen we tot 1 ontwerp en maakte we nog een extra ontwerp als back-up voor onze mini-vergadering morgen met Peter en Kevin (hoofd van de forensische
psychiatrie). Ook gingen we op de technische dienst wat experimenteren met de materialen die we ter beschikking hebben. We telde alle (2700!!!) klinkers en zochten naar verschillende metselverbanden om de basis van de bank te vormen en hebben de mannen van de technische dienst voor ons een deel van het rasterwerk uitgeslepen.


Op het einde van de dag hebben we gewerkt aan de ontwerpdetails voor de bank en de
rasters waar uiteindelijk de eetbare planten aan komen te hangen.