dat ZIT mee vandaag

Deze voormiddag maakte we een kleine studie maquette om aan Peter en Kevin te tonen hoe ons idee nu in elkaar zit. Na wat opmerkingen en het heruitdenken van het ontwerp aan de hand van experimenten met het plooien van het metalen raster zijn we met 2 mensen van onze groep naar de Hubo gereden voor extra materialen en bouwmiddelen.

Ondertussen zijn de anderen met het proefstuk naar de tuin gewandeld om het object in zijn context te kunnen zien en wat de impact hiervan is op de omgeving. De bewoners waren al zeer nieuwsgierig naar het doel van het geplooide raster maar we verklapte nog niets. Zo is de verassing vrijdag groter.


Eens terug hebben we het grote stuk hout, dat we gaan gebruiken als zitvlak voor de bank, van de zolder naar beneden gehaald en opgeschuurd, we behandelde het ook tegen de weersinvloeden van buitenaf met een product. Zo is die straks helemaal klaar voor de bewoners om heerlijk te zitten in hun tuin.