Dag 8: Interactie met de kinderen

 

De laatste hand wordt gelegd aan onze interpretatie van de vroegere stadsomwalling. Ook voor het spel met de kinderen werden de laatste materialen verzameld.

Om 14 uur was het zover. 7 kinderen kwamen opdagen om met ons de Orleanstoren te beschermen van de draken! Spelenderwijs proberen we interactie tussen de kinderen en onze interventie uit te lokken. Na een uur opdrachten te volbrengen kregen ze een uur om met materialen kampen en forten te bouwen binnen de stadsomwalling. Het was een groot succes. Er verschenen 2 prachtige kampen en 7 blije gezichtjes! 😉

Ook in de Geetsstraat hebben we groen licht gekregen om onze interventie op donderdagvoormiddag te laten doorgaan. We troffen alvast de voorbereiden. Zo zijn er flyers gemaakt om de auto’s tegen te houden op de plaats van de interventie alsook de materialen werden klaargelegd op locatie.

We merken op dat er veel interesse uit de buurt is. Er passeren regelmatig buurtbewoners om informatie te vragen of gewoon zelf een kijkje te komen nemen. Ook kwam R-O-B tv op bezoek, ze interviews afnemen voor de uitzending van van vanavond 30/9 om 19 uur.