GELE STOELEN OP GROOT SCHERM

Donderdag 01/10/2020 DAG 9

Vandaag startten we de dag met het opnemen van de laatste scènes voor onze pitch. Onderweg naar deze locatie zagen we dat er bepaalde stoelen ten opzichte van gisteren waren verplaatst in de voortuinen van de bewoners van de Koolmijnlaan. Ook op het kerkplein waren er verdere veranderingen te zien. Dit gaf ons een zeer fijn gevoel, want zo was de opzet van ons live project geslaagd! 

Namiddag hadden de kinderen van de basisschool de tijd genomen om onze stoelen te versieren, die ze enkele dagen geleden hadden uitgekozen. Hier lieten ze allemaal de kunstenaar in zichzelf naar boven komen. Ook de leerkrachten deden mee en versierden een stoel. 

  

Ondertussen gingen we ook verder met het monteren van onze pitch. Om vijf uur werden we verwacht in de stadsschouwburg van het cultureel centrum om te presenteren op groot scherm. Voor de presentatie hadden we ook alle buurtbewoners uitgenodigd, zodat ook zij konden zien hoe wij het hele project hebben doorlopen. Na het voorstellen van ons project aan de bewoners, sloten we af in de cafetaria voor een drankje en een babbel met de aanwezigen. 

Voor het slotmoment van de live projects werden we uitgenodigd in de loods door de twee groepen van de fietsbrug. We werden ontvangen met gratis bier en ook hier waren onze gele stoelen aanwezig. Uiteindelijk sloten we deze dag af met veel pizza en gezelligheid!