Dag 2 – EEN FRISSE WIND

Met veel goede moedbegonnen we aan een nieuwe dag. De punten die vandaag op de agenda stonden waren:

– Reclame maken voor het heropeningsevenement dat we willen organiseren op 1 oktober.

– Het dorpshuis terug openstellen voor de bevolking in de hoop dat er mensen komen die met ons een babbeltje willen doen in ruil voor een gratis drankje.

-Concreet nadenken welke interventie we willen doen voor ons ‘live project’.

VIDEO DAG 2

In de eerste twee puntjes slaagde we redelijk snel al bleef het volk nog steeds weg van het dorpshuis. Over welke interventie we nu concreet willen doen zijn we nog niet veel verder geraakt. ’s Ochtends dachten we een plan te hebben dat we gingen uitwerken, namelijk het aantrekkelijker maken van het dorpshuis in combinatie met het organiseren van workshops en voorstellen doe van enkele kleine oplossingen die de leden van het bestuur zelf kunnen toepassen. Na een gesprek met begeleider Elke Ielegems werd ons duidelijk dat we het breder moeten houden en meer luisteren naar wat de verenigingen en bewoners willen.

De dag sluiten we af met een lichtpuntje en morgen gaan we verder op de twee ideeën die we vandaag creëerden.