’t Kruispunt – Grote Heide

MEET THE TEAM

Wij zijn master studenten (interieur)architectuur van de Uhasselt. De komende twee weken nemen we jullie mee naar ons live project in Pelt.

Team interieur: Sorenza Debraekeleer, Yentl De Gelaen, Bo Gorissen, Jill Lecok, Fie Morlion, Milan Nullens, Sien Swennen
Team architectuur: Britt Dupont, Simon Eyben, Luna Heleven, Nette Hilven, Margo Vanbecelaere, Zjef Vandenbruel, Nina Vangelder

’t KRUISPUNT

De komende twee weken werken wij rond dorpshuis ’t Kruispunt in Grote Heide. ’t Kruispunt is een ontmoetingsplaats voor IEDEREEN met als doel de sociale samenhang op de Grote Heide te versterken. Dit door een thuisbasis te zijn voor verenigingen, een afspreekplaats voor fiets- en wandelclubjes, een ontmoetingsplaats voor de jeugd …

Jammer genoeg heeft ’t Kruispunt door corona een lange tijd stil gelegen maar hier gaan wij verandering in brengen! Onze opdracht is om terug leven te blazen in deze mooie plek. Stay tuned voor de heropening van ’t Kruispunt 2.0 op vrijdag 1 oktober 2021.