DAG 2 – ON SITE

Na een vruchtbare eerste dag, startten we vol goede moed aan dag 2.

We zaten samen in de Warande waarbij we onze eerste indrukken op tafel gooiden. Hieruit ontstonden enkele ideeën, we gingen meteen aan de slag. De cartograven brachten de getuigenissen en het gebied in kaart, de regisseurs creëerden een storyboard. Na een gezellige lunch kwamen Frank en Peter op bezoek. Zij zorgden ervoor dat onze ideeën meer vorm kregen.

brainstormsessie

Van hieruit gingen we op verder verkenning on site, op zoek  naar verborgen parels die we kunnen meenemen in ons project. Ook uit deze rondwandeling konden we opmaken dat deze site geen bekend terrein is van omwonenden. De enkelen personen die we tegenkwamen hebben we geïnterviewd. We kijken ernaar uit hoe onze ideeën morgen verder evolueren.