dag 3 – definitief of niet ?

Buurtpark Hekers –  Op weg naar de dialoog…

Na een korte briefing samen met Lieve Custers, hebben we onze interventie in de wijk geconcretiseerd. Door middel van tijdelijke bamboe-installaties op drie specifieke locaties rond het buurtpark, willen we nieuwsgierigheid opwekken bij de buurtbewoners over  verdichtingsvormen in de wijk.

Tijdens de zoektocht naar mogelijke plaatsen voor deze installaties, legden we al eerste contacten met de betrokken bewoners. Het concept ‘verdichting’ zorgt duidelijk voor uiteenlopende meningen. De drie interventies zijn dus aandachttrekkende ontmoetingsplaatsen die ruimte creëren om dialoog te voeren aan de hand van de toolbox. Zo wordt het concept ‘verdichting’ tastbaar voor de buurtbewoners.

Benieuwd  hoe dit project evolueert..? Houd zeker deze blog in de gaten.

 

Woonzorgcentrum Zonnebloem – ‘Met de creatieve pen in de hand…’ 

De ochtend van onze derde dag startten we met een meeting met Lieve Custers om de stand van zaken bij beide projecten te bekijken. Hieruit konden we de nodige feedback verzamelen om met ons finaal ontwerp naar de locatie te trekken. Na het bezoek aan zowel het woonzorgcentrum als de locale groenteboer kregen we groen licht om ons plan definitief op kaart te zetten. 

Namiddag zijn we met zijn allen aan tafel gaan brainstormen over de presentatie van onze pitch die morgen zal plaatsvinden. Met de creatieve pen in de hand ontstonden zo onze video en affiche.