DAG 3: PLAYPLEIN @ZLDR

In de voormiddag was onze agenda gevuld met meetings. Zo kwam begeleider Philippe als eerste neuzen. Hij gaf verschillende tips hoe hij een markt ervaart in zijn stad Antwerpen. Nadien volgde een online meeting van begeleider Katelijn. Zij duidde ons nog eens over de grootte van het plein. Een bezoekje van Frank en Elke kon ook niet ontbreken. Ze gingen helemaal op in ons idee van ‘PlayPlein @zldr’.

brainstormen met begeleiders

PlayPlein @zldr draait rond de schoorsteen die zich op het plein bevind. Hier zal een meubel rond voorzien worden waar zowel jong als oud kan genieten van verschillende spellen. Zo ontstaat er over heel het plein een leuke dynamiek. Een competitieve badmintonwedstrijd tussen vaders, een hinkelpad van stoepkrijt door een jeugdbeweging getekend of een kub tornooi met de familie? Dit kan allemaal op het PlayPlein @zldr.

Na de middag was het tijd om te experimenteren en zelf de spellen te testen. Zo zijn we alvast aan de slag met stoepkrijt op het plein.

experimenteren met stoepkrijt

Tot laat in de avond hebben we gewerkt aan onze filmpje en presentatie voor onze pitch van morgen met een etentje tussendoor. Smullen maar!

etentje met de groep