DAG 3 – things getting serious

Vandaag begonnen onze plannen vorm te krijgen.

VIDEO DAG 3

We kregen opnieuw volk over de vloer, de buurt begint door te krijgen dat ’t Kruispunt terug open is. Deze mensen waren bereidt om mee te brainstormen over wat er in de toekomst gedaan kan worden met het dorpshuis.

Onze pitch voor morgen werd uitgewerkt en voorbereid waarmee we iedereen op de hoogte willen brengen wat we willen bereiken.

Er werd nagedacht over statements waarmee wij in enkele ruimtes verder aan de slag willen gaan om het bestuur bepaalde dingen duidelijk te maken zodat zij hiermee verder kunnen als wij deze locatie na twee weken verlaten.

Tot slot steken we ook veel tijd in het organiseren van het grote afsluitevenement. Dit evenement moet ervoor zorgen dat de mensen uit de buurt terug met elkaar gaan babbelen over hoe zij onze visie willen verder zetten.