Hergebruiken van ideeën en materiaal

De eerste basisprincipes werden gisteren al vastgelegd. De grote vraag van vandaag : Hoe gaan we dat nu concreet uitwerken? We zaten met de handen in het haar maar gelukkig kwam er veel volk over de vloer vandaag. Door de input van de begeleiders kwamen we tot de conclusie dat we het wel wat groter mochten zien. De schaal mag ons zeker niet afschrikken!

We staken de koppen nog eens bij elkaar en keerden terug naar één van onze eerste ideeën. Met de nodige schetsen, moodboards en afmetingen creëerden we een helder concept voor de pitch van vrijdag.

Tijdens de namiddag trokken we naar het achterliggende industrieterrein op materialenzoektocht. Zo werden we goed ontvangen bij zowel een hout- als aluminiumbedrijf waarvan we de overschotten mochten gebruiken. Opnieuw een zeer productieve dag dus!