Dag 4 – Het was een pitch’e pittig

Buurtpark Hekers – ‘ Een uitnodiging over verdichting ‘

Vandaag, hebben we ons voorstel voor het project door middel van een video gedeeld met verschillende actoren : de buurtbewoners, de wijkregisseur van Zwijnaarde, een verantwoordelijke van de dienst stedenbouw en ruimtelijke planning van Gent en enkele docenten van de Uhasselt. Dankzij hun feedback, hebben we ons project verder kunnen verfijnen en uitwerken en kunnen we, volgende week, volop beginnen aan zijn realisatie !

Hierbij nodigen wij u, de buurtbewoners en nieuwsgierigen, uit om een kijkje te nemen naar onze tijdelijke bamboe-installaties en actief deel te nemen aan de dialoog over de verstedelijking van de wijk. U kan ons ontmoeten op dinsdag (28/09/21) in de Gemberstraat en woensdag (29/09/21) in Hekers van 10u tot 19u. Wij verwelkomen u ook graag op ons finaal toonmoment op donderdag 30 september in het Buurtpark Hekers van 14u tot 19u30.

Woonzorgcentrum Zonnebloem – Pitch Perfect?

Op een spannende vrijdagochtend startten we om half 10 met de pitch van onze ideeën. Op het einde van de bespreking bundelden we alle feedback en verwerkten we deze in ons project. Vlak na de middag hadden we een afspraak gepland bij de groendienst en dus trokken we met onze fiets er weer op uit. Eenmaal aangekomen op onze locatie gaan we op een laatste zoektocht en lijsten we onze materialen op. Deze zullen we maandagochtend nodig hebben om dan volop te starten aan de bouw van ons project.

Na het controleren van de materialen gingen we terug naar onze slaapplaats waar we nog de laatste loodjes legden aan ons ontwerp, de winkel- en materiaallijsten opstelden en al naar de eerste winkel gingen. Tot slot begonnen we natuurlijk aan het goed inzetten van ons weekendje Gent!