DAG 7 – START VAN DE UITWERKING

’s Ochtends begonnen we meteen weer met het in elkaar puzzelen van de paletten, nadat we tevreden waren over de composities van een aantal meubels begonnen we met boren en schroeven. Tijdens de begeleiding kregen we nog een aantal tips over hoe we ons gereedschap zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Ook werden hier nog een aantal details bedacht, zo zullen we de hoogte van de wand rond de schoorsteen telkens laten terugkomen in de meubels die we aan het maken zijn. We regelden met de gemeente dat we tijdelijk een dun laagje zand in de kuil rondom de schoorsteen mogen leggen, om ons idee van een zandbak na te bootsen en in de kijker te zetten. Dit zand krijgen we gratis van een nabijgelegen bedrijf.

Start van de uitwerking

In de namiddag gingen we verder met het uitwerken en monteren van de onderdelen van de meubels. Nadat we tevreden waren over een aantal units ruimden we op en zette we alles klaar onder het afdak zodat we morgen meteen verder kunnen.