Onderzoek naar marktkraam

Vandaag splitste onze groep in twee. Stien en Anke bezochten de rommelmarkt op het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge om onderzoek te doen naar de manieren hoe een marktkraam opgebouwd wordt. Zo zagen ze minstens 5 verschillende technieken. Er werden marktkraampjes gecreëerd met een laag budget zoals een doek of bananendozen op die op grond werden geplaatst maar ook met een iets hoger budget zoals een uitschuifbare doek op de auto gemonteerd.

Beeld van de rommelmarkt op het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge.

Ondertussen gingen Bram, Niels en Maarten langs bij UC Belgium. Dit bedrijf beschikt over de profielen die we overwogen om te gebruiken bij het construeren van onze kubus/unit. Daar werd er de jongens aangeraden om de profielen niet buiten te gebruiken aangezien deze profielen normaal enkel binnen in de standenbouw toegepast worden. Even paniek! Welk materiaal gaan we nu gebruiken voor onze unit? We trokken terug naar het industrieterrein waar we aanklopten bij Belwood bvba. Hier kregen we een aantal balken ter beschikking waarvoor we heel erg dankbaar zijn! Nu we het basismateriaal verzameld hebben kunnen we er morgen weer tegenaan.

Laat het bouwen beginnen!