DAG 7: BOUWEN BOUWEN BOUWEN!!

Na het op punt stellen van de laatste ideeën, gingen we vandaag echt aan de slag met al onze verzamelde paletten. Het amfitheater krijgt stilaan vorm! Met deze installatie willen we een suggestieve oplossing geven voor de verschillende kleine problemen in de school. Zo geven de kinderen aan dat er verschillende grenzen zijn op de school (soms zichtbaar, soms onzichtbaar) en met ons amfitheater willen we één van deze grenzen doorbreken. Er is momenteel ook geen rolstoeltoegankelijk pad op de schoolsite en dit gaan we verwerken in onze constructie. Het amfitheater kan ook dienst doen als buitenklas en is een gewezen kans de werking van het toekomstig amfitheater al eens uit te testen. 

Ons energielevel steeg de hoogte in in de namiddag! We zijn wel 10 keer op en neer gereden om paletten op te halen bij verschillende buurtbewoners. Hiermee hebben we de helling voor rolstoelgebruikers al gebouwd, na veel gesleur en gestapel met paletten. Morgen gaan we er met onze paletten nog meer vorm in brengen!!