DAG 7 – HECTISCHE DAG!

De laatste dag voor onze slotpresentatie, die morgenmiddag plaatsvindt. Het was een hectische dag en het weer zat tegen wat het proces niet makkelijk maakte voor ons. Het bouwen werd verder gezet door enkele studenten en onze ideeën kregen effectief vorm.

In het Circulab aan de Kulak campus werd de hele dag aan de houten elementen en richtingaanwijzers gewerkt om deze in elkaar te zetten. Ons idee van de gekleurde stenen kreeg ook vorm na het beschilderen van een een zak vol witte keien. De cartografen werkten nog aan de laatste puntjes voor de interactieve kaart en de regisseurs rondden hun eigen geschreven verhaal over Pietje Pater af om deze als basis te gebruiken voor ons filmpje.  Er moesten nog enkele zaken geregeld worden zoals verschillende gereedschappen. Door gebrek aan transport werd er dan toch wel 6 km gefietst met een bosmaaier. Ook de zoektocht naar gasvuurtjes voor ons pannenkoeken evenement tijdens de slotpresentatie werd eindelijk afgerond. De poster werd eveneens afgewerkt en uitgeprint om deze te verspreiden aan de Kulak en Vives campussen. 

Op het eind van de dag werden onze ontwerpen ter plaatse geplaatst en getest! De richtingaanwijzers boorden we in de grond aan de toegangspunten en verspreidden we binnen het gebied op de verschillende routes. De houten elementen verspreid over de door ons uitgekozen ‘verborgen parels’.  Zo werden de houten platformen geplaatst in het water. Dit was een zeer spannend moment voor ons omdat we niet zeker waren of dit zou lukken maar ze zijn stevig en blijven staan!