DAG 8: NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN

Paletten, paletten, paletten … dat is wat wij nodig hadden om onze constructie mogelijk te maken. De dag eerder zijn we langs geweest bij het bouwbedrijf MPA, deze hadden ons verteld dat ze ons nog een economisch voorstel konden doen als we nog enkele paletten nodig zouden hebben. Zo gezegd zo gedaan, in de ochtend vijftig paletten heen en weer gereden van de fabriek. Tegelijkertijd is Elke aangekomen, zij geeft ons de laatste feedback om aanpassingen aan het ontwerp te doen voordat we aan het grote geheel beginnen. 

START! Na het vele bouwen, aanpassen en uittesten krijgt het theater eindelijk vorm! Net zoals het pad dat de verbinding vormt tussen het theater en het voetbalveld. Dit wordt gevormd door de vele planken die we van de paletten geklopt hebben. Na samen gezellig frietjes te hebben gegeten, vliegen we er weer in tot in de laatste uurtjes.