DAG 10 – PRESENTEREN MAAR!

Na twee weken hard werken was het dan eindelijk tijd voor de presentatie! Wanneer we aankwamen begonnen we meteen met het klaarzetten van de meubels met het speelgoed erin en er rond. Ondertussen werd er nog hard gewerkt aan het 3D beeld dat het hele idee verduidelijkt. Wanneer alles klaar was gingen we een allerlaatste keer printen bij Muze. We zorgden voor muziek, drank en wafels tijdens het bekijken en bepreken van onze ideeën en meubels. Na het bekijken van de filmpjes van beide groepen kregen we van verschillende mensen feedback over ons project. Na een gesprek en wat foto’s met de pers begonnen we stilaan aan de afbraak van onze opstelling. We brachten alle meubels naar de opslag van Muze en ruimden het speelgoed en het zand op. Tot slot werden we getrakteerd op een drankje door de directeur van Muze om een goed einde te vieren.