DAG 10: SHOWTIME

      

Het einde is in zicht. Helemaal klaar en voorbereid voor het toonmoment aan de docenten en directie van de Talentuin. Iedereen waren erg enthousiast van het filmpje en van het eindresultaat. We vonden het ook erg plezant dat de stille ruimte ook echt als een stille ruimte werkt en dat de leerkrachten het ook erg aangenaam vinden. Het geluid wordt gedempt door de gordijnenen de eierdozen. Als je in de stille ruimte zit hoor je ook al meteen verschil in vergelijking met de klas.

Na twee intensieve weken is het afgerond. We zijn zeer tevreden met de resultaten die we samen als groep hebben gerealiseerd. We zijn zeer blij dat onze Liveproject ook echt gebruikt kan worden en dat ze dit zelfs in de andere klassen ook willen toepassen. Zo sluiten we dan weer een leuk project af.