DAG 8 – PRESENTEREN MAAR!

Na twee intensieve kunnen we met trots ons harde werk te tonen. De voormiddag was al snel gevuld met nog enkele voorbereidingen voor ons toonmoment voor het publiek. Om 13u beginnen we met ons ‘Pietje Paters Pannenkoekenevenement’, dat plaatsvond aan het bassin in Vlasakker. Als snel kregen we bezoek van verschillende studenten die een gratis pannenkoek kwamen eten tijdens hun pauze en kwamen genieten van het mooie stukje groen. Veel van hun waren verbaasd van het natuurgebied omdat ze er nog nooit geweest waren of zelfs van gehoord hadden. Ze waren positief verrast van onze ingrepen en vertelden ons dat ze het groengebied zeker verder willen verkennen om tijdens hun pauzes eens plaats te nemen op onze zelf ontworpen houten zitelementen en elementen op het water!

Namiddag sloten we het live project effectief af met een presentatiemoment voor enkele genodigden van de stad Kortrijk samen met enkele begeleiders. Afronden deden we met een wandeling door het mooie Vlasakker aan de hand van onze routes die we creëerden, gevolgd door een drankje.

Tot slot hopen we dat we aan de hand van dit live project Vlasakker een mooie kans bieden om verder in de kijker gezet te worden. We nodigen jullie allemaal uit om zeker eens een kijkje te nemen in dit prachtig stukje groen!

Bekijk zeker ook eens het filmpje en de interactieve kaart!

Filmpje (Filmpje Vlasakker Live Project)

> Interactieve kaart (Kaart Vlasakker)