DAG 1 – Kick off

Maandag 19/09/2022

Vandaag is de start van het twee weken durende Live Project. Na de algemene uitleg waarbij we met alle groepen samen kwamen in CCHA Hasselt, was het tijd om ons naar onze locatie in Oudsbergen en meer bepaald Neerglabbeek te verplaatsen. Om 13 u was het tijd voor een eerste concrete briefing over het Live Project. Daarna hadden we een gesprek met Ilse Maes van de organisatie, en tegelijkertijd opdrachtgeven van de dit Live Project, Het Steger. Waarbij we zowel informatie kregen over welke projecten Het Steger verwezenlijkt maar ook de verwachtingen werden verduidelijkt. Verder kregen we ook te horen welke materialen al eventueel voorhanden zijn.

Na een overvloed aan informatie deze dag was het tijd om de dag af te sluiten en even alles te laten bezinken. Zo kunnen we de volgende dag terug vol goede moed beginnen.