DAG 2 – ONDERZOEK!

We beginnen fris en fruitig aan dag twee op De Tuimelaar! De eerste uurtjes kregen we hulp van twee begeleiders die ons nog verder kwamen informeren. Daarna besloten we een wandeling te maken en notities te nemen doorheen de omgeving van De Tuimelaar. Daaruit bleek dat de buurt zeker zijn plus- en minpunten heeft. Vervolgens maakten we een overzicht van onze bevindingen en brachten deze in kaart.

Toen de middag aanbrak begaven we ons onder de kinderen tijdens de middagspeeltijd en vroegen aan hen wat zij graag anders zagen op hun speelplaats. Hieruit kwamen vele (soms ook grappige) ideeën zoals bijvoorbeeld een kabelbaan, trampoline, schommel,… Later in de namiddag hebben we ons opgesplitst in twee groepjes, een deel van de groep is al op zoek gegaan naar mogelijke materialen terwijl het andere deel een interessante lezing volgde over het masterplan van Hollandsveld.