Kennismaking met CCHA en haar omgeving

DAG 1 – CCHA1

Dinsdag gingen we van start met een korte briefing met Peter Princen en Hannelore Schurgers waarin de opdracht werd verduidelijkt. Hierna hebben we een korte wandeling gemaakt door de buurt, zodat we de context beter konden begrijpen en zien waar we eventuele interventies kunnen doen. We hebben even haltgehouden bij het Katarinaplein, dat er nogal onbenut en somber bij ligt. Hier hebben we enkele passanten en een politieman tegen gehouden om een praatje mee te doen.

Na de middag kregen we een korte uitleg over het CCHA door directeur Gerhard Verfallie zelf. Hierin vertelde hij ons over de geschiedenis van het gebouw en de omgeving, de mobiliteit in de wijk en bepaalde factoren die hij graag anders zou hebben. Hiermee gingen we aan de slag. Na een korte brainstormsessie zijn we er terug op uit getrokken om meer inspiratie op te doen.

Neem zeker eens een kijkje op onze instagram pagina waar we live updates geven 😉
https://www.instagram.com/liveproject_ccha/