Context en input is even belangrijk als ontwerpen zelf


Dag 2 – CCHA1

Vandaag was een trager dagje. Maar een trager dagje betekent niet meteen onnuttig. We zijn begonnen met een brainstormsessie samen met Peter Princen en Frank Vanden Ecker, onze begeleiders voor dit interessante project. Na even onderling besproken te hebben, zijn we er opnieuw op uitgetrokken in de verschillende wijken rondom het CCHA. We zijn rondgegaan en hebben de bewoners vragen gesteld over de trage wegen die zij vooral gebruiken en of er zijn waarvan we het niet weten.


Deze info hebben we later op de dag samengelegd, waaruit enkele nieuwe invalshoeken zijn ontstaan. We hebben misschien niet veel ontworpen deze dag, maar informatie en input van de omwoners is één van de belangrijke delen tijdens het ontwerpproces. Het is dan ook van belang dat we deze goed benutten zodat we er verder op kunnen inspelen. Morgen is weer een nieuwe dag waar we met de informatie van vandaag zeker mee aan de slag kunnen gaan.


We sloten de dag af met te flyeren in de buurt. De pitch in aanstaande vrijdag en we willen graag de bewoners hiervan op de hoogte stellen. Het persbericht is uitgestuurd en dankzij de hulp van Anne-Lore Schurgers, medewerkster van het CCHA, hebben we netjes afgedrukte flyers die de brievenbus in kunnen.