DAG 4: VOORBEREIDING PITCH!

22-09-2022

Op dag vier zijn we op school van start gegaan met alle documentatie samen te voegen waar we de afgelopen dagen aan hebben gewerkt. Barbara, onze projectbegeleidster, heeft samen met ons de laatste ideeën bekeken en bijgestuurd waar nodig. Nadat de taken waren verdeeld in de groep, zijn er enkele van ons begonnen met schetsen om de huidige concept duidelijk te visualiseren, terwijl de andere leden van de groep bezig waren met het verzamelen van beeldmateriaal voor de pitch-video.

Om aan de nodige beeldmateriaal te komen zijn we terug vertrokken naar de wijk ‘Hoefkamp’. We zijn de straten opgegaan om de buurt en de bewoners te filmen. Dankzij het mooi weertje kwamen we al snel dorpelingen tegen die aan het werken waren in hun voortuin. Ook hadden we deze keer de kans om met enkele jongeren te praten en hun meningen te beluisteren.

Uiteindelijk konden we met al de gegevens meteen aan de slag met het voorbereiden van de video voor de pitch. De belangrijkste elementen die we hebben gebruikt in het filmpje waren, hoe de buurt er momenteel uitziet, wat de bewoners eigenlijk verwachten en wat volgens ons een oplossing kan zijn dat iedereen tevreden stelt.